“Onze” Sint-Jan in het nieuws

Actueel

Categorie

Artikel

24 Apr 2020

Samen sterk

Op dit moment maken we gezamenlijk een crisis van ongekende grootte door. Ook in deze onzekere tijden houden wij u graag op de hoogte van wat er in en rondom ons nationaal monument speelt. Maar uiteraard gaan onze eerste gedachten uit naar de slachtoffers die het coronavirus heeft geëist. Ieder van ons kent inmiddels wel iemand die door het virus getroffen is. Ook betuigen wij graag ons medeleven aan de nabestaanden. Last but not least willen wij onze grote waardering uitspreken voor het werk dat artsen, verpleegkundigen, hulpverleners en andere cruciale beroepen nu al maandenlang verrichten. Zij verdienen ons aller respect.

Categorie: Nieuws
Geschreven door: Maartje

Goededoelenorganisaties hebben het lastig en zijn ongewis wat de toekomst voor hen brengt. Dat geldt natuurlijk ook voor de Sint-Jan, maar gelukkig mogen wij rekenen op de steun van vaste steunberen en andere relaties die al jarenlang trouw bereid zijn om giften en donaties voor ons prachtige monument beschikbaar te stellen. Hiervoor zijn wij erg dankbaar.

Wij begrijpen dat uw prioriteiten tijdens deze crisis, en ook in de daaropvolgende maanden, terecht liggen bij gezondheid, veiligheid, herstel van sociale contacten en het op de been houden van bedrijven en instellingen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om bij deze nieuwsbrief geen acceptgirokaart mee te sturen.

Graag wens ik u sterkte in deze moeilijke tijd. Blijf gezond!

Samen staan we sterk.

Namens het bestuur van de Stichting Nationaal Monument Sint-Jan,

Ton Rombouts
Voorzitter

Posts op Twitter