Contact

Waar kunnen wij u mee helpen?

Secretariaat Stichting

Secretariaat Stichting Nationaal Monument Sint-Jan

Postbus 1440
5200 BL ’s-Hertogenbosch
E: [email protected]


Wilt u via uw eigen bankprogramma een donatie overmaken? Dat kan via NL22RABO0161379044 ter attentie van Stichting Nationaal Monument Sint-Jan. Alvast bedankt!

Religieuze aangelegenheden

Voor religieuze aangelegenheden of informatie over de parochie kunt u de website van de parochie raadplegen, of contact opnemen met het secretariaat van de Parochie Heilige Johannes Evangelist. U kunt de parochie bereiken tijdens de openingstijden van het centrale secretariaat. Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur op (073) 613 03 14. Het centrale secretariaat is gevestigd in de plebanie van de Sint-Jan, Choorstraat 1 5211 KZ in ’s-Hertogenbosch. Mail: [email protected]
 

Rondleidingen, concerten en fotograferen

De Sint-Jan is vrij toegankelijk. Groepsrondleidingen zijn echter alleen mogelijk met een gids van de Kring Vrienden en/of de VVV Noordoost-Brabant. Het is niet mogelijk groepsrondleidingen door eigen gidsen te laten verzorgen. Aanvragen kunnen worden ingediend bij de Kring Vrienden: [email protected] of [email protected] Toestemming voor fotograferen, bedevaarten en concerten in de Sint-Jan dienen tijdig te worden aangevraagd aan het kerkbestuur: [email protected]

De informatiebalie/winkeltje

De informatiebalie naast de doopkapel is geopend van dinsdag t/m zaterdag: 10.30 - 16.30 uur en op zondag na de viering: 13.00 - 16.30 uur

AVG Bescherming

Ons statement betreffende de AVG-wetgeving vindt u hier.

Heeft u vragen of opmerkingen of een vraag aan Stichting Nationaal Monument Sint-Jan? Neem dan gerust contact op via dit contactformulier. 

Vrienden van de Sint-Jan

Stichtingen Informatie

Stichting Nat. Monument Sint-Jan

De doelstelling van de stichting is om financieel bij te dragen aan het behoud van het Nationaal Monument voor Nederland. Het betreft hierbij het geld dat benodigd is voor restauratie en/of onderhoud aan de kathedraal Sint-Jan in ’s-Hertogenbosch.

Lees meer...

Stichting Steunberen

De stichting Steunberen heeft als doel het bij elkaar brengen van geldmiddelen voor de in- en uitwendige restauratie en het onderhoud van de kathedrale basiliek Sint-Jan in ’s-Hertogenbosch, om dit nationaal monument voor Nederland te behouden. De steunberen van de Sint-Jan sponsoren jaarlijks een bedrag van €1000 om de werkzaamheden te financieren.

Lees meer...

Route en parkeren

De Sint-Jan staat in het hartje van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.
U bereikt de kathedraal met de fiets (de nabijgelegen bewaakte fietsenstalling in de Kerkstraat is gratis) of te voet. De Parade en omliggende straten zijn autovrij. U kunt mensen laten in- en uitstappen op de hoek van de Torenstraat en de Hinthamerstraat. In de nabijheid van de Sint-Jan zijn diverse parkeergelegenheden.