“Onze” Sint-Jan in het nieuws

Actueel

Categorie

Artikel

20 nov 2018

Geef ons monument door aan volgende generaties

Al tientallen generaties lang is de Sint-Jan een belangrijk bouwwerk voor de inwoners van ’s-Hertogenbosch en bezoekers van de stad. Met uw steun aan de Stichting Nationaal Monument Sint-Jan draagt u bij aan het behoud en voortbestaan van onze prachtige kathedraal. Maar wist u dat u de steun aan de Stichting Nationaal Monument Sint-Jan ook na uw leven voort kunt zetten?

Categorie: Nieuws
Geschreven door: Maartje

Het bezoeken en bewonderen van de Sint-Jan overstijgt jaren, eeuwen en generaties. Door de Sint-Jan ook na uw leven te blijven steunen, zorgt u ervoor dat onze kathedraal nog generaties lang te bewonderen blijft. Dat kan bijvoorbeeld door de stichting op te nemen in uw testament via een legaat. In de vorige nieuwsbrief besteedden we hier ook al even aandacht aan.

Omdat de stichting een ANBI-status heeft, is over het bedrag dat u schenkt geen erfbelasting verschuldigd. U bent er dus zeker van dat het gelegateerde bedrag volledig toekomt aan de instandhouding van onze Sint-Jan.

Wilt u meer weten over het nalaten middels legaten? U kunt uw vragen stellen aan uw notaris of contact opnemen met ons secretariaat via info@sint-jan.nl.

Posts op Twitter23 February 2021
17 February 2021
@NatMonSintJan RT @MarcBrinkBD: Onder anderen gesproken met plebaan Vincent Blom @NatMonSintJan https://t.co/4MJHPqE3XP
25 November 2020
@NatMonSintJan RT @MarcBrinkBD: Gesproken met coördinator van bouwploeg kerststal in @NatMonSintJan https://t.co/BIwDuxVpE4
25 November 2020
@NatMonSintJan De Nijmeegse restaurator Adriaan van Rossem herstelt acht engelenbeelden van de Sint-Jan. Met engelengeduld maakt h… https://t.co/gbzAATeAlY
20 August 2020