“Onze” Sint-Jan in het nieuws

Actueel

Categorie

Artikel

07 mei 2018

Blijf de Sint-Jan ook na uw leven steunen

De Sint-Janskathedraal is al honderden jaren een van de belangrijkste plekken van ’s-Hertogenbosch. Met dank aan donaties en legaten draagt de stichting bij aan het behoud van dit prachtige monument. Steeds vaker zien we dat particulieren de stichting opnemen in hun testament, zodat ze ook na hun overlijden nog bijdragen aan het behoud van het gebouw.

Categorie: Nieuws
Geschreven door: Maartje

De stichting is afhankelijk van donaties en legaten. Uw legaat kan daarom van grote betekenis zijn voor de Sint-Jan. Met uw steun kunnen we er ook na uw leven voor zorgen dat de kathedraal behouden blijft. Zodat deze nog door vele generaties in volle glorie bewonderd kan worden.

De Stichting Nationaal Monument Sint-Jan is een algemeen nut beogende instelling, een zogenaamde ANBI. Omdat u geld nalaat aan een ANBI is hierover geen erfbelasting verschuldigd. Daarmee weet u zeker dat 100% van het door u gelegateerde bedrag gebruikt wordt voor het in stand houden van onze Sint-Jan.

Door de stichting op te nemen in een legaat steunt u de Sint-Jan ook na uw overlijden. Zo’n legaat neemt u op in uw testament. Daarmee legt u een bedrag vast voor de Stichting Nationaal Monument Sint-Jan.

Wilt u ook na uw overlijden bijdragen aan het behoud van de Sint-Jan? Of meer weten over het nalaten via een legaat? Neem dan contact op met uw notaris of stel uw vragen aan ons secretariaat via info@sint-jan.nl.

Fotografie: Bas Verhoeven

Posts op Twitter