“Onze” Sint-Jan in het nieuws

Actueel

Categorie

Artikel

15 jun 2017

Stichting Sint-Jansmuseum introduceert unieke audiotour: Een Wonderlijke Tour

Aansluitend op het grote succes van ‘Een Wonderlijke Klim’ heeft het Sint-Jansmuseum ‘Een Wonderlijke Tour’; een audiotour voor de Sint-Jan geïntroduceerd.  Daarmee is de Sint-Jan de eerste kerk in Nederland waar bezoekers door middel van een 50 minuten durende audiotour het verhaal van de Sint-Jan op een nieuwe en unieke wijze kunnen beleven. 

Categorie: Nieuws
Geschreven door: Maartje

De tour bestaat uit  25 hoofdstukken/bezienswaardigheden. Bezoekers kunnen hun eigen tour plannen en worden door middel van beelden en driedimensionaal geluid rondgeleid door de Sint-Jan. Zowel de buitenkant als het interieur komen uitvoerig aanbod. De mensen zijn unaniem enthousiast:  "Geweldig initiatief. Goede en waardevolle toelichting. Heb nog nooit op zo'n bijzondere manier een kerk beleefd.”

De opbrengst van de audiotour is bestemd voor de restauratie en instandhouding van de Sint-Jan.  

Huur: € 6. Uitgifte infobalie: dinsdag t/m zaterdag van 10:30 – 16:30 uur en op zon- en feestdagen van 13:00 – 16:30 uur.

Posts op Twitter23 February 2021
17 February 2021
@NatMonSintJan RT @MarcBrinkBD: Onder anderen gesproken met plebaan Vincent Blom @NatMonSintJan https://t.co/4MJHPqE3XP
25 November 2020
@NatMonSintJan RT @MarcBrinkBD: Gesproken met coördinator van bouwploeg kerststal in @NatMonSintJan https://t.co/BIwDuxVpE4
25 November 2020
@NatMonSintJan De Nijmeegse restaurator Adriaan van Rossem herstelt acht engelenbeelden van de Sint-Jan. Met engelengeduld maakt h… https://t.co/gbzAATeAlY
20 August 2020