Eten van het dak van de Sint-Jan
Wie kan dat nou zeggen? Binnenkort is het mogelijk!

De leienactie is een groot succes! De leien gaan echter in batches van het dak af. De voorraden worden geregeld aangevuld. Zijn ze nu uitverkocht? In de winkels liggen lijsten om jouw lei te reserveren. Bestel je > 10 stuks? Dan informeren wij je asap wanneer je jouw bestelling mag verwachten.

We kunnen helaas niet garanderen dat reserveringen die vanaf vandaag worden geplaatst nog voor de Kerst kunnen worden geleverd!


Het dak van de 800 jaar oude kathedraal wordt de komende jaren gerestaureerd. Deze natuurstenen leien krijgen na een eeuw een nieuwe bestemming als serveerplanken. Met de aanschaf van de limited edition serveerplanken, inclusief jubileumgravure, heb je niet alleen een mooi verhaal om aan tafel te vertellen maar steun je ook het voortbestaan van onze Sint-Jan met 800 eurocent netto per lei.

reserveren leien

Bedrijven

Deze multifunctionele serveerplank is bij uitstek geschikt als origineel Kerst-, relatie- of medewerkersgeschenk. Bij afname van minimaal 100 leien à € 15,- excl. BTW, wordt er € 800,- netto afgedragen aan de restauratie van de Sint-Jan en wordt jouw logo en persoonlijke tekst voor relaties en/of medewerkers op een stijlvolle manier op de wikkel rondom de lei verwerkt. Interesse? Stuur een e-mail (maartje@sint-jan.nl) en we houden je op de hoogte zodra bestellen mogelijk is. Minimale afname op bestelling is 10 stuks.

reserveren leien

Particulieren

Dit collectors item is vanaf 16 september ook per stuk te koop in één van onderstaande winkels in het centrum van ’s-Hertogenbosch.
Barrique, Vughterstraat 27
De Gedekte Tafel, Vughterstraat 52

 

Steun de Sint-Jan

Reserveren Leien

Via dit formulier kun je jouw serveerplanken bestellen