De afgelopen jaren heeft de rollende tafel van De Spijsbereiders al heel wat bijzondere plekken gezien. Na drie uitverkochte edities in Den Bosch, hebben ze onder andere samengewerkt met niemand minder dan Jonnie Boer tijdens Chef Revolution in Zwolle. Ook heeft de tafel maar liefst 4 maanden in Antwerpen gestaan, is hij gespot in Brussel en is zelfs kort naar Milaan gereisd.

Maar nu is het tijd voor een terugkeer naar hun geliefde stad. In augustus keert de rollende tafel terug voor een onvergetelijk avontuur op een plek die nog nooit eerder is vertoond: het dak van de Sint-Janskathedraal, op maar liefst 42 meter hoogte! We verzamelen hiermee geld in voor de renovatie.

HIERNAMAAL

In juli bouwden De Spijsbereider twee weken lang na sluitingstijd de rollende tafel op de nok waar 12 gasten een intiem diner zullen ervaren, omringd door de prachtige verhalen van de Sint-Jan en omstreken. De tweede editie zal 21 augustus t/m 27 augustus plaatsvinden. Mensen kunnen hiervoor weer een reservering plaatsen via rooftop@sint-jan.nl.

Voor dit buitengewone diner, op een onwaarschijnlijke locatie en met ongelofelijke logistieke uitdagingen starten NU de reserveringen. Bij harde wind, regen of onweer wordt het diner geannuleerd en naar een andere datum verplaatst. 

« terug

12 Gasten - 4 Gangen - 4 Verhalen - 1,5 Tafel

We zamelen geld in voor de renovatie van de Sint-Jan. Een plekje voor deze exclusieve tafel kost €400 p.p. exclusief btw, waarvan €200 als aanbetaling dient en direct als donatie naar de Sint-Jan gaat. Het kerkbestuur stuurt hiervoor apart een factuur, zodat het fiscaal kan worden verrekend.

Vanwege de donatie aan de Sint-Jan en de haalbaarheid van het evenement is het op dit moment alleen mogelijk om een volledige tafel (12 personen) te reserveren. Dus bel je baas, je beste zakelijke relaties of je vrienden en stuur een e-mail naar rooftop@sint-jan.nl

LET OP: We begrijpen dat je wellicht ook met z'n tweeën of vieren (aan een tafel van 12 personen) wilt komen eten. Op 25 en 27 augustus is dit mogelijk.